Beachparty yeyeyoye

 2009.07.05. 21:15

beachparty jejejoje beachparty jejejoje beachparty jejejo.

Most eppen ez van folyamatban, az ebed utani sziesztat - amit mindenki a kabinjaban tolt, elvileg csendben - a beachparty koveti, amikor a gyerekek valaszthatnak hogy a gordeszkapalyara vagy a tohoz mennek, vagy gitaroznak a fa toveben, vagy kosaraznak, vagy barmi mast csinalnak a taboron belul. Meg nem vagyok kepzett eletmento, szoval nekem ilyenkor nincs semmi dolgom, kiveve ha a kis Oliver nem tud donteni a sok lehetoseg kozul, es vegig kell vele jarni az egesz tabort, amig megtetszik neki valami. Mondhatnatok korusban, hogy jarkalja vele vegig a tabort akinek ket anyja van, de mondjatok inkabb magatokban, es kizarolag magyarul, mert Olivernek bizony ket anyja van. Illetve volt, amig el nem valtak. Most az egyikuket csak ritkan latja. Egyebkent itt van a taborban a batyja es novere is, vagy huga es occse nem tudom, de a szuletesnapjukat tuti egyutt unneplik, mert harmasikrek. A mesterseges megtermekenyites csodakra kepes. Pl. Oliver is egy ilyen csoda, de azert latszik rajta hogy nem teljesen 100. Nem mellesleg o tud a legtobbet Magyarorszagrol, es o kerdez a legtobbet rola.

Ma tartottam egy uszasorat, meg kenuztam egy csoporttal, most veletlen elkepesztoen sok (3 ora) szabadidom van, aztan meg 'Float'-on vagyok, ami azt jelenti hogy ott segitek a vizen ahol szukseg van ram, es en ugy dontottem hogy Sam-nek van ram szuksege a szorfoktatashoz. Bar az elso nap nem hasznalunk vitorlat. Meglatom. Ez a float dolog szerintem csak azert van, hogy nehogy tul sok szabadidonk legyen.

Amugy ma eleg jo szel van, es nagyon jo ido, szoval lehet hogy most megyek szorfozok egyet, vagy tanulok vitorlazni. 4.5-os hifly vitorlakon tanulnak, jo szeles hiflz deszkakkal, szoval minden oke, meg en is tudom oket kezelni. Amugy olyanok is tartanak szorforat, akik ket hete lattak eloszor szorfot osszeszerelve. En is tanitom oket vitorlazni. Egy kenubol. "Good job!, Nicely done!, Guys, give that boat a bit more privacy there, you're just about to get dangeorously close., Thank you." Nagyjabol igy kell itt vitorlazni. Na jo vitorlazosorat meg nem tartottam egyedul, szoval meg kell tanulnom rendesen, aztan johet a menet. Most megyek kitolom a fotelt, betolom az opelt, a tobbit tudjatok.

Meg megkeresem a Camp Hazenes kulacsomat.

A bejegyzés trackback címe:

https://amerikakapitany.blog.hu/api/trackback/id/tr921228496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Schimee 2009.07.05. 22:15:46

éjjjó Kapitány! Csak így tovább az írással, ha tartod a színvonalat akkor biztos h a te bejegyzéseid kerülnek be a Metro-ba a Garfield helyett!! :D Remélem megmutatod az ottani puhányoknak milyen a magyar virtus! Ja és ha Magyarországról kell beszélned nekik, feltétlenül említsd meg Korda Gyuri bácsit, hisz neki köszönhetjük a Haver a... c. számot ;)keep it up, YM!

Novered 2009.07.06. 10:24:08

Ecsém, hát Te nagyon vicces kölök vagy.

tothmate 2009.07.06. 13:08:09

"give that boat a bit more privacy there" - ez tetszik :)

Udv neked meg a kis Olivernek is.
süti beállítások módosítása