I wonder if oranges float.

So you're from Hungary. Is it poor?

Hat megerkeztek a gyerekek, nem vlt semmi gond a szulokkel, pedig mindenre fel lettunk am keszitve. 7 kis amerikai srac Floridabol, Connecticutbol, meg valahonnet mashonnan. Egyfolytaban rolunk lognak ha tehetik, de sajnos nem tehetik, mert egyreszt itt nagyin felnek a pedofiloktol, masreszt meg nem kivetelezhetunk senkivel, es nem tudunk egyszerre 7 gyereket a hatunkon tartani. Vannak koztuk eleg nagyok is... Nagyon szoros az idobeosztas, ma peldaul ossze kellett allitanom a vizisporthoz az eszkozoket, aztan kenuzni tanitottam egy csoportot, nem nagyon tetszett nekik, kajakozni akartak, aztan meg szorfozni tanitottam masik nyolc gyereket, imadtak. Egyelore vitorla nelkul. Gyakoroltuk hogy kell tancolni a 'pop lock and drop it' tancot a deszkan, amit nem tudom kik tancolnak errefele, de azt hiszem ilzen gettogengszter bling style, mindegy is, amig elvezik hogy bohocot csinalok magambol. En is elvezem. Most megyek megnezem merre vannak a sracok a kabinombol (CABIN 2 ROCKS!), aztan ebed, aztan beachparty, aztan vitorlazast tanitok, aztan valami mast.

Keep it up, keep it fun, keep it safe and camp appropriate.

A bejegyzés trackback címe:

https://amerikakapitany.blog.hu/api/trackback/id/tr871216052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tothmate 2009.06.29. 20:23:38

www.youtube.com/watch?v=YniDowiAHGE
(Huey - Pop Lock and Drop It Video) - This video is not available in your country due to copyright restrictions.

Mennyi idos kis ni.. gyerekek?

Most nem irtam csunyat a kommentbe, hatha atmegy az imperialista cenzuran. Se rasszista resz, se pedobear, se baccpapucs, semmi. Nem is kapsz ajandek ekezetes karakterket tobbet.

no szia, kis hasselhoff

GYA 2009.07.01. 12:36:52

Andriska,

puszi,mit válaszoltál a narancsok úszkálására?
A kenuban fáj a térduk? S jó szelek fujnak a vitorlázáshoz? Úszni tudnak? Hany evesek? Mit esztek? Peanutbutter - orange jellyt? Neveld oket egeszseges taplalkozasra, a koverek hamar cukorbetegek lesznek, a lonyalakban meg sok a cukor meg a folosleges vegyszer, a cukorhelyettesito fruktoz meg meg rosszabb.

Verka egy tundér és elment a Nagymamahoz segíteni elviselni a volt fesztivál saskajarasat...

Probalok ekezetek nelkül írni az talan kellemesebb...
Erezd jol magad, vigyazz magadra stb stb...

Ági

Szalonna · http://sza.lonna.hu 2009.07.01. 17:27:30

"My English is very pooor."

És mi van a többi exportálttal? Vagy őket már megették a kölkök? :P

amerikakapitany · http://amerikakapitany.blog.hu 2009.07.02. 04:41:34

@Szalonna: ma nyolc magyart rugtak ki a taborokbol, tobbnyire kitchen staff, remelem nem a Leviek... :) Levieknel van wifi a kabinban, Kerynek meg van kocsija... :) Szoval jol vannak. En meg szorfozok meg evezek meg gordeszkazok egesz nap, meg elveszett torolkozokkel rohangalok, meg zaszlofelvonok meg leeresztek, jatek, baba, satobbi.

amerikakapitany · http://amerikakapitany.blog.hu 2009.07.02. 04:46:39

@GYA: They've got a word for ya here Nenjuk. Here it goes: overprotective. 128768769786127346 +1 szabalyuk van hogy vedjek a gyereket meg miket meg magukat meg amerikat meg a novenyzetet, es hidd el hogy ezek a gyerekek szolnak a faj a terduk. De altalaban a hasuk faj es azt ugy mondjak hogy 'I miss my Mom.'. 4 homesick gyerek volt a kabinban tegnap este, dumaltam veluk, meg a tobbiek is dumaltak veluk aztan jobban lettek. Vot egy eleg nehez eset, az egyik tabori nover kisfia, aki itt lesz hat heten keresztul. Nyugodtan hasznalhatsz ekezeteket.
A narancsok lebegnek a viz felszinen, peeled or not peeled, either way. Kiprobaltuk beachparty alatt.

dipest 2009.07.03. 09:26:18

...ja...úgy védik a természetet, hogy nem mennek a közelébe...

Meséld el ezt a hasfájós gyerekeknek, biztos jobb kedvük lesz:
"A kisgyerek Xbox-ot kér karácsonyra, de mikor eljő a szenteste, csalódva látja, hogy csak egy króm kiskutyát kapott egy hosszú vasláncra verve. Odamegy apuhoz, hogy reklamáljon nála, mire az így felel:
- Sándorka! Fényes eb a láncnál! Akard!"

Tőletek is rúgtak ki? Tényleg 5 magyart megreptettek a konyháról a másik helyen? Mert azért az elég ciki.

Ja, most már nem zavar, hogy csúszik a papucsod...hihihi.

Milyen a kaja? Hamburger hamburgerrel és egy kis sültkrumpli meg góla?
Esznek késsel-villával?

amerikakapitany · http://amerikakapitany.blog.hu 2009.07.05. 20:47:54

@GYA: Ja amugy Nenjuk!
Bocs hogy nem kertem ra engedelyt, de beneveztelek a vilag legkiralyabb nagynenje versenyre es guess what: Hat nem megnyerted? A mindenit. Tovabbra is epedve varom ekezetekben gazdag kommentjeidet.

amerikakapitany · http://amerikakapitany.blog.hu 2009.07.05. 20:54:13

@dipest: Uhh. Uhh... UUUhh.

a kaja olyan mint otthon a reggeli, csak tobb juharsziruppal. VAn salatabar, olyasmi mint Szloveniaban volt, minden etkezesnel annyit veszel belole amennyit akarsz. Altalaban ez menti meg a napomat.

Kola, penz, szomorusag, bosszu, ekezet, ordog pataval nincs a taborban. Van viszont jokedv, mosoly, torodes tisztelet, figyelem, pedofiloktol valo retteges, mentomellenyek es egy jo adag biztonsagi intezkedes.

Ja a papucsot siman meg lehet szokni harom het alatt. Diszno.
süti beállítások módosítása